#1 2011-04-22 18:31:29

miki2000

Użytkownik

26634787
Call me!
Zarejestrowany: 2010-10-24
Posty: 86
Punktów :   

Afrika-Hakuna Matata

Otóż to,mam misje żeby znaleźć malunki skalne na określonej mapie,przeszukałem całą mapę i nic nie ma.Pisze że malunki są przy szkielecie antylopy,no właśnie wiem gdzie on jest ale nie ma na skale żadnej nawet małej kreseczki,proszę o pomoc.Z góry dzięki , za odpowiedz lub próbę pomocy daję + !


[img]http://www.dinosaur-world.com/tyrannosaurs/images/tyrannosaurus_rex_adult.gif[/img]

Offline

 

#2 2011-04-22 21:30:30

Garsa Come Back

Moderator

Zarejestrowany: 2010-08-24
Posty: 267
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

miki2000 napisał:

Otóż to,mam misje żeby znaleźć malunki skalne na określonej mapie,przeszukałem całą mapę i nic nie ma.Pisze że malunki są przy szkielecie antylopy,no właśnie wiem gdzie on jest ale nie ma na skale żadnej nawet małej kreseczki,proszę o pomoc.Z góry dzięki , za odpowiedz lub próbę pomocy daję + !

Podaj dokładną nazwę misji ( po angielsku)... wtedy napewno pomogę...


Pomóż mi zarobic kasę na nową konsolę_____SKOPIuj LINK I WKLEJ DO PRZEGLĄDARKI____: LINK: http://543b5c1b.linkbucks.com

Offline

 

#3 2011-04-23 17:40:49

miki2000

Użytkownik

26634787
Call me!
Zarejestrowany: 2010-10-24
Posty: 86
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

Sory ale gra jest po japońsku w 80% tylko niektóre rzeczy śa po angielsku D:


[img]http://www.dinosaur-world.com/tyrannosaurs/images/tyrannosaurus_rex_adult.gif[/img]

Offline

 

#4 2011-04-24 10:49:55

Garsa Come Back

Moderator

Zarejestrowany: 2010-08-24
Posty: 267
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

W takim razie jakim cudem odpaliłeś ją na swoim PS3 ??

Ostatnio edytowany przez Garsa Come Back (2011-04-24 10:50:13)


Pomóż mi zarobic kasę na nową konsolę_____SKOPIuj LINK I WKLEJ DO PRZEGLĄDARKI____: LINK: http://543b5c1b.linkbucks.com

Offline

 

#5 2011-04-24 20:09:57

miki2000

Użytkownik

26634787
Call me!
Zarejestrowany: 2010-10-24
Posty: 86
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

Normalnie weszła a co ? ;d Włożyłem płytke i odpaliło


[img]http://www.dinosaur-world.com/tyrannosaurs/images/tyrannosaurus_rex_adult.gif[/img]

Offline

 

#6 2011-04-24 21:29:06

Garsa Come Back

Moderator

Zarejestrowany: 2010-08-24
Posty: 267
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

miki2000 napisał:

Normalnie weszła a co ? ;d Włożyłem płytke i odpaliło

To baaaa....rdzo dziwne... Bo jeśli tak, to znaczy, że twoje PS3 jest w NTSC... Lub po prostu musisz wejść w opcje językowe gry i przestawić język- jeśli masz konsolę  w PAL , to coś w opcjach masz pomieszane

Mówię, że to dziwne, bo normalnie konsole PAL nie odpalają gier Japońskich ( NTSC- JAP )- oznaczało by to, że twoje PS3 jest przerobione...

Ostatnio edytowany przez Garsa Come Back (2011-04-24 21:30:01)


Pomóż mi zarobic kasę na nową konsolę_____SKOPIuj LINK I WKLEJ DO PRZEGLĄDARKI____: LINK: http://543b5c1b.linkbucks.com

Offline

 

#7 2011-04-25 20:48:42

miki2000

Użytkownik

26634787
Call me!
Zarejestrowany: 2010-10-24
Posty: 86
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

nie jest przerobione , najważniejsze rzeczy ( menu,nazwy zwierząt itp. ) są po angielsku ;D


[img]http://www.dinosaur-world.com/tyrannosaurs/images/tyrannosaurus_rex_adult.gif[/img]

Offline

 

#8 2011-04-25 22:00:54

Garsa Come Back

Moderator

Zarejestrowany: 2010-08-24
Posty: 267
Punktów :   

Re: Afrika-Hakuna Matata

W tatkim razie reszta gry na pewno ma w ustawieniach j. angielski... chyba ,że grę kupiłeś na pobliskim bazarze


Pomóż mi zarobic kasę na nową konsolę_____SKOPIuj LINK I WKLEJ DO PRZEGLĄDARKI____: LINK: http://543b5c1b.linkbucks.com

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
diss na kolege i kolezanke www.co robi facet podczas gwalcenia kobiet-opisy www.kingkhan.pun.pl niepokój zaraz po przebudzeniu strony z darmowymi grami